Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sanningen om (S)

Margot Wallström har kritiserat Reinfeldt för att han klargjorde Migrationsverkets behov av extra miljarder. Hon anser att det spelar (SD) i händerna. Om Socialdemokraterna och Wallström tycker att de har ett ansvar att undanhålla svenska medborgare fakta så är det bra att Wallström nu tydliggör detta för väljarna. När Reinfeldt berättar sanningen och det gynnar SD så är det knappast Reinfeldt som skall klankas. De ideologiska skillnaderna blir påtagliga. Den svenska socialdemokratin har för avsikt att undanhålla svenska medborgare fakta och kunskap som inte tjänar socialdemokratins politiska syften. Det socialdemokratiska partiet är ett DDR-alternativ där enbart partiets propaganda får förmedlas. Verkliga sanningar och fakta som går emot betraktas som ett hot mot partiet och den socialistiska staten. I detta högra ädla syfte ges utrymme för faktafel, historieförfalskning och utfrysning av enskilda med fel åsikt.

Konkret skall vi således inte få veta vad invandringen kostar.

När Vitboken om romers behandling av myndigheter och tjänstemän framlades hade man missat det viktigaste. Socialminister Gustav Möller och dåvarande statssekreteraren Tage Erlander tog 1942, mitt under brinnande krig och utrotning av zigenare i Europa, initiativ till en registrering av tattare.

Carl Festin, Atlantispartiet.

Allan Jönsson, partiledare Framstegspartiet

Gerhard Carlsson, KF-ledamot Framstegspartiet.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel