Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandra Malmsten

Sandra Ann Malmsten har hastigt lämnat sin familj och sina vänner i stor saknad.

Sandra föddes i Bonäshamn där familjen bodde fram till 1986 då hon flyttade med sin mamma till Torvalla. Där gick hon på Mimergården och Torvallaskolan. Sandra trivdes jättebra och hade många trygga barndomsvänner där.

1997 födde hon sin son Antonio, bara 16 år gammal. Sandra kom in i rollen som mamma på en gång och kände att det var det hon var född till. 2003 födde hon sin dotter Tuva och Antonio blev en stolt storebror.

Sandra provade på lyckan, bland annat i Duved och på Hitra i Norge, men hemmet och familjen i Östersund drog henne alltid tillbaka.

Hennes stora dröm i livet var att bli frisör. Hon var hela familjens egen stylist och även en stor del av umgängeskretsens. Så fort det nalkades kalas så ringde telefonen och Sandra fick alla att känna sig som prinsar och prinsessor.

Andra stora intressen var barnen, nya hundvalpen Stitch, vännerna, musik, skoteråkning, sommaren och matlagning. Hon älskade att resa och shoppa och senaste turen till Sundsvall med en tripp till kasinot, en hotellövernattning, en heldag på stan och ett besök på Ikea gjorde henne lycklig!

Hennes intresse för heminredning syntes tydligt i det egna hemmet, men även hos pojkvännen Christer där hon börjat renovera för fullt.

Sandra var en sådan person som trots sin egen ohälsa alltid ställde upp för sina nära och kära. Det spelade aldrig någon roll hur dåligt hon själv mådde, hon hade alltid tid och kraft för att hjälpa till med lugna och trygga råd. Det är något som alla kommer att minnas och sakna.

Sandra lämnar ett otroligt stort tomrum efter sig, speciellt för sonen Antonio och dottern Tuva, tvillingsystern Petra, storebror Jerry, mamma, pappa, pojkvännen Christer samt övrig familj och en stor vänskapskrets.

Petra