Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sandell om fortkörningen

Patrik Sandell väntar fortfarande på besked vad som händer med hans körkort.

– Jag har legat på Transportstyrelsen och idag fick jag papper som ska fyllas i. Man vill ju att det här ska klaras upp så snabbt som det bara går, säger Sandell.

Annons

Det var på väg till tävlingsområdet inför den gångna helgens SM-sprint i Falun som Patrik stoppades av polisen för fortkörning.

Åsikterna går isär när det gäller hur fort det egentligen gick.

– De klockade mig och hävdar att hastigheten var 106 km på 70-sträcka, men det är något jag bestrider, säger Patrik.

Han har inte hört något från polisen ännu men tänker naturligtvis även ligga på där för att skynda på ärendet.

– Jag har överklagat och just nu har jag ingen aning om det måste bli rättegång av det här eftersom jag inte är av samma åsikt. Eftersom jag inte har någon förseelse sen tidigare på mig så borde det här ta maximalt två månader.

– Jag är naturligtvis oerhört vaksam så att jag får behålla mitt körkort för det måste jag bara ha för att kunna tävla, säger Sandell som tycker att fortkörningen har blivit en alldeles för stor mediagrej.

Men han blickar framåt och berättar att han jobbar på många bra grejer just.

– Självklart så måste jag styra säsongen efter det här. Men i det stora hela så ligger fokus på april, bland annat i Kina, och tills dess både hoppas och tror jag att det här ska ha löst sig.