Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Saknar politiskt mod

Här i norr har vi ingen kollektivtrafik som gör det möjligt för vare sig barnfamiljer, arbetstagare eller pensionärer att ta bussen i stället för bilen.

Bilen är för oss ett måste. Inte heller har vi råd att – liksom Miljöpartiets toppar – åka taxi när vi ska skjutsa våra barn till aktiviteter och dylikt. Miljöpartiet säger att dom vill höja bensinpriset med 49 öre. Men i själva verket vill dom höja det mångdubbelt mer än så. Och för att nå de mål MP satt upp för minskning av koldioxid krävs att bensinpriset fördubblas.

Däremot saknar Miljöpartiet det politiska modet att säga att koldioxidskatt ska läggas på priset för flygbiljetter, eftersom flyget är den stora boven i sammanhanget. Här kan man alltså på allvar påtala Miljöpartiets brist på politiskt mod i sin strävan att nå ministerposter. Må Gud och väljare bevara Sverige från flum-vänstern.

Sverigedemokrat i Jämtland

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel