Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Saknar kompetens

Annons

Den andra september var kommunalråden i Strömsund med släktnamnet Hansson i Länstidningen och siade bland annat om framtiden för kommunen.

Trots hjälpmedel som bärbara datorer, läsplattor och smartphones så fattas ändå kompetensen att uttala sig.

Man pratade om Frostviken som en oslipad diamant där man under årens lopp sedan 70-talet pumpat in miljon efter miljon i fjällanläggningar, turism och projekt. Det senaste samarbetet med Norge med arbetsnamnet "Vaajma" för 44 miljoner kronor har inte visat synbara resultat.

Man har sålt Brattlie till Ralph Rentzsch med bihang som endast resulterade i stor vinst för Cold Mountain Resort. I stället för liftar och stugor så blev det inte ens en Friggebod. När man koncentrerar sig på projekt och konsulter i stället för att ordna upp ekonomin inom kärnverksamheterna så kommer det att sluta med kaos. Anledningen att man ostört kan fortsätta är på grund av ointresse från press och medborgare. Att granska avarterna är det i dag endast vi inom Rättvis Demokrati som gör.

Göran Edman, ledamot kommunstyrelsen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel