Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Saade drog publik i massor till Stortorget

Linnéa Andersson blir den som ska representera Östersund i tävlingen Julias Stjärnskott 2010.

Den 19 juni bär det av till Helsingborg för semifinal.

Meningen var att tävlingen skulle hållas utanför Kärnan i Östersund. Men då Eric Saade, känd från Melodifestivalen där han kom på tredje plats med sin låt Manboy, skulle gästspela tävlingen bestämdes att den skulle flyttas till Stortorget.

Det visade sig vara ett klokt beslut. För säkerligen var det drygt tusen personer som letat sig till torget för att lyssna på de sex deltagarna i Stjärnskottävlingen, men många kom för att få se sin idol Eric Saade alldeles gratis.

Men det var spänning i luften när Erik Bylund från Lingman & Co skulle öppna kuverten med de tre finalisterna.

Först ut blev Rebecca Johansson med låten ”En sång för friheten”, andra finalisten blev Sandra Östlund med sin gitarr som framförde ”Here I go again” och till sist Linnéa Andersson med låten ”Du får inte”.

Det var en glad Linnéa Andersson som tog emot bucklan, en prisklocka och blommor förstås.

Hon lovade att göra sitt allra bästa för att vinna tävlingen i Helsingborg.

Annette Lindow från Kärnan kunde glädja sig åt att ha lockat så mycket folk till Stortorget.

Men de hade som sagt god hjälp av en tonårsidol kanske större än de kunde ana. Och han kommer snart tillbaka. Eric Saade är en av artisterna som kommer till Storsjöyran i sommar.