Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så vill vi utveckla Krokoms kommun

En undersökning från Veckans Affärer visar att Krokoms kommun är en framtidskommun.

Tidningen slår fast att Krokom tillhör landets fem bästa kommuner när det gäller att ha skapat jobb under lågkonjunkturen. Tidningen Fokus har kommit till liknande resultat.

Undersökningar i all ära, men det är ju vad vi som bor här tycker som betyder mest.

Hur vi har det i våra vardagsliv? Och vi, Åsbor, och tillika Centerpartister, tycker visst att Krokom är en framtidskommun. Men vi vill också se den utvecklas och förnyas. Vi tror på en grön politik för det goda livet. Omsatt i praktisk handling genom att säga nej till uranbrytning och satsa på förnybar energi, som biogasen. Men också att stimulera småskaliga matprojekt och klimatsmart byggande. Det gröna omställningsarbetet i kommunen måste ske inom alla områden.

Det låter ansvarsfullt, och det är det också, men framför allt är det roligt. För alla kan vi vara med och tänka nytt och grönt och gott. Vi vill gärna ta tag i den utvecklingskraft som finns i Åsbygden. Ett byalag vore ett bra forum för det. Vi tror på entreprenörskap och vi vill fånga människors drömmar och drivkrafter. Vi vill att Krokom ska bli länets mest företagsvänliga kommun! Och det kan den bli om Centerpartiet får fortsätta att vara med och bestämma.

Folkhälsan är något att jobba medvetet med även framöver. Krokom har alla förutsättningar att bli en riktigt hälsosam kommun. Men vi måste bli bättre på att satsa på det förebyggande hälsoarbetet, på skolor, på arbetsplatser och inom omsorgen. Ås skolas hälsoprofil tycker vi behöver utvecklas för att kunna tjäna som föredöme för andra skolor.

  Mikaela

Munck af Rosenschöld, Henrik

Munck af Rosenschöld kandiderar till

kommunfullmäktige

för Centerpartiet

i Krokoms kommun

J Vi tror på entreprenörskap och människors drivkrafter. Vi vill att Krokom ska bli länets mest företagsvänliga kommun.

Mikaela Munck af Rosenschöld, Henrik Munck af Rosenschöld

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel