Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så tycker Deutgen om Zackrisson

Thomas Deutgen och Patrik Zackrisson. Bittra fiender framför tv-kamerorna, men goda vänner privat. Dansbandsexperten skriver förordet till Östersundsrevyn i år.

Thomas Deutgen verkar ha förlåtit Patrik för att han hånade honom i tv för några veckor sedan. Männen ger varandra en stor kram på det stora dansgolvet som fortfarande gapar tomt.

– Jag vet att de gjorde framträdandet av kärlek och inte av illvilja. Jag låg inte direkt sömnlös den natten, säger han och har svårt att dölja sin förtjusning när han avslöjar att han fått uppdraget att skriva förordet till Östersundsrevyn i år. Mer om det får vi veta senare. Men snart blir Deutgen sitt vanliga bitska jag igen.

• Vad tror du om kvällens framträdande?

– Jag har just vaknat och kan egentligen inte svara på det. Patriks combo hamnar väl som vanligt sist på min lista. Men man vet aldrig, jag kan välja att vara positiv också. Det beror alldeles på vad jag väljer att lägga in i värderingen.

• Patriks combos styrka, enligt dig?

– Deras lekfullhet och spontanitet. Men de gör sig bäst på livescenen och inte på en dansbandsscen.