Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så korkade är vi inte

Jag hörde Fredrik Lindströms tal till nationen, i vilket han beskrev svenskarna som väldigt dumma. Är detta inklusive honom? Man kan ju inte dra alla över en kam. Hans tal var absolut diskriminerande.

Man blir väldigt förnedrad av att en person säger så mycket dynga om en hel nation. Jag har varit ute på vägarna och spelat runt om i Sverige. Jag har bara träffat trevliga människor. Det beror på hur man själv är.

Han kanske skulle kosta på dig en gång att bjuda lite på sig själv, för eget skryt luktar bara illa.

Det var inte bara jag som blev uppretad utan det var många som hade samma åsikt. Alla människor kan inte dansa på gatorna varenda dag för det finns ju annat ansvar i livet. Då menar jag, barn, kärlek och inte minst ekonomin.

Jag har lärt känna mångat människor i mitt liv. Ingen är som du påstår att de är. Tysta, känslokalla och konstiga. Nej, då vet jag inte i vilken värld du är för någonstans. Ingen ska behöva utstå en förnedring och i alla fall inte en hel nation.

Bo Grapenskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel