Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så gick det i fotbollstvåan

Division 2, damer

Torpshammar–Frösön 2–4 (0–2)
Mål: Christine Thelin 2, Amanda Löfgren, Johanna Westberg.
Frösön avslutade säsongen starkt med en bortavinst mot Torpshammar.
Trots en spelmässigt svag första halvlek hade Frösön en 2-0 ledning, men i andra halvlek kom även spelet igång.
– I första halvlek gör vi många misstag men sen i andra gör vi det otroligt bra. Vi jobbar med omställningar och lyckas göra två riktigt fina mål, säger tränaren Fredrik Gregorsson.
Gregorsson som tog över efter vårsäsongen är nöjd med säsongen i stort.
– Det har varit otroligt roligt att träna detta lag. Vi har haft bra uppslutning på träningarna och anpassat oss efter vår spelidé, så jag är otroligt nöjd med höstsäsongen.
Om det blir någon fortsättning som tränare är ändå oklart.
– Eftersom Frösöns herrar tog klivet upp till division 3 måste jag först ta beslutet om jag ska spelare vidare där, det kommer inte gå att kombinera båda.
Hela backlinjen förtjänar beröm hos Frösön.

Moliden–Häggenås 2–0 (0–0)
En stark första halvlek av Häggenås som tyvärr inte lyckades sätta chanserna, i andra var dock topplaget Moliden starkare.
– Jag är ändå nöjd, vi kämpar hårt i 90 minuter och även fast Moliden är bättre än oss ger vi aldrig upp, säger Margareta Handler.
Handler är också nöjd med säsongen om man ser till förutsättningarna.
– Det har varit svårt för oss att hålla truppen intakt, då det varit mycket sjukdomar, skador och spelare som rest bort och om man ser till det så får vi vara nöjda med säsongen.
Hos Häggenås var evigt kämpande lagkaptenen Lina Lindman matchens utropstecken.

Brunflo–Remsle 2–3
Övrig fakta ej rapporterad.