Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så föds rasister – i traditionella partier

Som trefaldig invandrare och kallad albinoneger i skolan och duktigt insyltad i integrationsproblem, kan jag nu bara konstatera att de gamla etablerade partierna är de verkliga rasisterna.

 Genom deras ineffektiva integration, utdragen och långsam SFI-utbildning (Svenska för invandrare), absurt körkortkrav, mentorsbrist och obefintliga ambitioner att försöka ”försvenska” invandrarna. Detta leder till oanpassade individer som hunnit bli försoffade, avskurna bortskämda och genom bristen på försvenskningen tillåts göra bort sig i mötet med svensken som i sin tur tar avstånd från invandraren. Rasismen är född.

Sverigedemokraterna är de första som vill förändra invandringsfrågan och vågar prata om detta och nu vill 5,8 procent av svenskarna också det! Det är hur patetiskt som helst att lyssna på de traditionella partiernas verklighetsfrånvända svar på varför svenskar valt in SD i Riksdagen med mera och återigen blundar för att Sverige har allvarliga invandrar- och integrationsproblem.

De tror att 5,8 procent av svenskarna är nynazister, rasister, högervågare, islamofober eller unga vilsna män.

Nej, det är vanliga väljare. Jag utser i stället trångsynt svensk media och de livrädda gamla riksdagspartierna till de verkliga rasistskaparna och antidemokraterna.

Per Antonio Hansson, ”Förnuftspartiet”

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel