Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Så blir länet friskare

En viktig ingrediens för framtidtro är bra, trygg och tillgänglig sjukvård. I dagsläget är detta långt ifrån realiteten för många människor i Jämtlands län.

Ett landsting som år efter år går med stora underskott i kombination med vårdköer, ifrågasatt tillgänglighet och kvalitetsbrister är ingen grogrund för någon tro på framtiden. Medborgarna i den framtida regionen Jämtland förtjänar bättre, mycket bättre.

Vi behöver förbättra det fria vårdvalet i Jämtland. Inte som den röda landstingsmajoriteten nu gör, slå undan benen och aktivt motarbeta de alternativa utförarna. Detta visar på S och V:s fördomsfulla och enfaldiga syn på valfrihet. Priset för detta får tyvärr tusentals medborgare i Jämtlands län betala.

Anpassa regler och ersättningar utifrån regionens och medborgarnas levnadsvillkor och inte utifrån dolda agendor byggda på svävande ideologiska motiv.

Jag vill vara med och bygga en region där människor är friskare, där människor upplever en trygghet och kontinuitet gällande sin sjukvård oavsett var i länet man bor. Då är det också viktigt att förstärka och utöka valfriheten. Något jag också kraftfullt kommer att arbeta för vid ett maktskifte i kommande val

Jörgen Larsson (C) kandidat till landstings/regionfullfäktige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel