Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

(S) utnyttjar spelberoende

De senaste dagarna har jag sett hur socialdemokrater har gått runt och sålt deras skraplott "Valvinsten". Det är en skraplott liknande triss där högsta vinsten är en miljon kronor.

Det är fruktansvärt att Socialdemokraterna utnyttjar människors spelberoende. Min son fastnade i spelmissbruk genom just skraplotter. I vår familj har vi gått igenom ett stort lidande för att få honom på rätt köl och sluta med missbruket. Jag har även sett hur de säljer lotter till barn som inte förstår hur liten chans det är att vinna och samtidigt utsätter dem för risken att hamna i spelberoende.  Det är uselt och inte värdigt att utnyttja barn på det sättet. Har Stefan Löfven ingen skam i kroppen? Jag tycket det är fult att sitta i TV-soffor och klaga på vinst i välfärden samtidigt som han gör vinst i misären. En sådan statsminister vill jag inte ha!

Anna Hansson, mamma till spelmissbrukare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel