Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

(S)tjälpa eller hjälpa?

Socialdemokraten tillika kommunalrådskandidaten Gudrun Hanssons insändare i LT den 8 april, visar att kritiken i valrörelsen 2006 mot sossarnas ekonomiska misskötsel i Strömsund var berättigad.

Länets ledande socialdemokrater har i media deklarerat sitt fulla stöd för Ragundas socialdemokratiska kommunalråd Elisabet Yngström och på det sätt hon tagit sig an problemen, trots revisorernas hårda kritik.

Gudrun skriver att hon med kraft stödjer partikamraterna i Ragunda eftersom hon känner igen problematiken. Jag tror knappast att Gudruns erfarenhet av kommunal styrning löser Elisabets problem, eftersom problemen var dom samma när socialdemokraterna styrde i Strömsund.

Det blir intressant att se vilka politiska visioner och prioriteringar vänsteralliansen (S och V) lyfter fram inför höstens val. Inte minst på grund av vänsterpartiets Peter Frosts uttalande att pensionsskulden på 433 miljoner är teoretisk (en fantasiprodukt) till mångas förvåning vid budgetkonferensen den 16 mars.

Hans Wessén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel