Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

S-förslag för vikarier

Att vara timvikarie inom kommunal verksamhet är intressant då man får testa på olika verksamheter, lära känna många nya människor och arbetsplatser. En annan bild av att vara vikarie är också att vara konstant tillgänglig, hela tiden tvingas hålla koll på telefonen för att inte missa ett pass som man blir erbjuden.

Socialdemokraterna i Ragunda har i budget för 2014 prioriterat en satsning på just timvikarier. Att förbättra deras arbetsförhållanden genom att införa en utökning av bemanningsenheten. Bättre villkor för anställning, slippa bli "inringd" med kort varsel och kan planera sin fritid på ett bättre sätt.

Socialdemokraterna vill med detta skapa bättre förutsättningar för arbete i Ragunda kommun hos en av våra viktigaste yrkesgrupper som är förutsättningen för att vi ska ge bra vård och omsorg till våra äldre.

Jenny Palmquist, Terese Bengard (S) i Ragunda

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel