Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ruggiga Ragunda

Det var skyfall och åska i Ragunda i helgen. Blixten slog ner, vägar spolades av och källare blev vattenfyllda. Jag förstår varför! På söndagen så slog blixten ner i form av ett valresultat där temperaturen visade på kyla. En kyla i Europa, en kyla i Sverige, en kyla i Jämtland och framförallt, en skrämmande kyla i Ragunda. Ett ideologilöst, rasistiskt parti som drivs av hat och avsky, missunnsamhet och avund har fått fäste även här i vackra Ragundadalen.  Å hemska tanke!

Vi har satt mål för kommunen. Mål som talar sitt tydliga språk. Vi vill fortsätta finnas kvar och utvecklas och inte avveckla och dö ut. Vår fasta övertygelse är att vi måste blir fler som bor och lever, handlar och umgås i Ragunda. Enkel matematik, ju fler vi är ju mer skatteintäkter får vi. Kylan säger att vi vill bli fler, men vi vill välja vilka vi är som ska bo här! Jag tror på mångfald och alla människors lika värde och att kultur berikar. Detta kommer Ni aldrig att kunna ta ifrån mig! Så de så!

Jenny Palmquist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel