Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rösta för ett mindre fyrkantigt styre

I århundraden var den allmäna uppfattningen att jorden var platt. Nästan lika länge har den allmäna uppfattningen i Sverige och i Jämtland varit att socialdemokratin är den sanna läran.

På riksplanet blev alliansregeringen en förlösande räddning i förra valet. Sverige har fått en ny ljus framtidstro. Finanskris och klimathot till trots. Både Maria Wetterstrand och Peter Eriksson ger på sistone ett desperat intryck.

De verkar förstå att de sitter i fel båt. En båt som håller på att segla nerför kanten eller gå på grund. Lika grundstött verkar Landstingssverige vara.

Patienter och personal söker sig till livbåtar som seglar under annan flagg.

Landstingen är tills vidare nödvändiga men de behöver nya kaptener och framför allt nya styrmän och kvinnor. Därför jämtländska väljare, utnyttja chansen den 19 september.

Och därför MP, utnyttja insikten Krokomskamraterna gjorde redan efter förra valet. Ge landstinget och Östersund ett nytt, mindre fyrkantigt styre.

Adrian Reinmann, alliansanhängare