Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rörströmsälvens Jakt och Fiske, intressantaste investeringsobjektet

"Rörströmsälvens Jakt och Fiske" valdes om torsdagen till det mest intressanta investeringsobjektet vid näringens Kapitalmarknadsdag i Stockholm.

Annons

Efter en landsomfattande uttagning kvalificerades åtta turistföretag till att få presentera sin företagsidé för ett fyrtiotal av Sveriges största finansiärer vid Rese- och Turistnäringens Kapitalmarknadsdag. Rörströmsälvens Jakt- och Fiskecamp röstades fram av finansiärerna som det mest intressanta investeringsobjektet i Sverige.

– Många av dem har redan kontaktat mig och vill investera i campen, berättar ägaren och grundaren Steinar Mårtensson.

Steinar Mårtensson tror att det som tilltalar finansiärerna är att han erbjuder hela konceptet, nämligen högklassiga fiske- och jaktmöjligheter, konferenslokaler, boende med hög standard, och en mycket god service.

– Dessutom har vi den orörda vildmarken, det björntätaste området i hela landet och tystnaden.

Man håller nu på att bygga anläggningen och Steinar Mårtensson är också på gång att arrendera ytterligare arealer för björn- och småviltsjakten. Han hoppas kunna ta emot de första gästerna i september i år, men de får inte vara för många.

– Högst 35-40 gäster, jag vill inte ha någon massturism som sliter ut naturen. Av samma orsak behövs stora arealer för jakten. Naturen är vår främsta tillgång, och den ska vi vara rädda om.