Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rörströmsälvens Jakt och Fiske, intressantaste investeringsobjektet

"Rörströmsälvens Jakt och Fiske" valdes om torsdagen till det mest intressanta investeringsobjektet vid näringens Kapitalmarknadsdag i Stockholm.

Annons

Efter en landsomfattande uttagning kvalificerades åtta turistföretag till att få presentera sin företagsidé för ett fyrtiotal av Sveriges största finansiärer vid Rese- och Turistnäringens Kapitalmarknadsdag. Rörströmsälvens Jakt- och Fiskecamp röstades fram av finansiärerna som det mest intressanta investeringsobjektet i Sverige.

– Många av dem har redan kontaktat mig och vill investera i campen, berättar ägaren och grundaren Steinar Mårtensson.

Steinar Mårtensson tror att det som tilltalar finansiärerna är att han erbjuder hela konceptet, nämligen högklassiga fiske- och jaktmöjligheter, konferenslokaler, boende med hög standard, och en mycket god service.

– Dessutom har vi den orörda vildmarken, det björntätaste området i hela landet och tystnaden.

Man håller nu på att bygga anläggningen och Steinar Mårtensson är också på gång att arrendera ytterligare arealer för björn- och småviltsjakten. Han hoppas kunna ta emot de första gästerna i september i år, men de får inte vara för många.

– Högst 35-40 gäster, jag vill inte ha någon massturism som sliter ut naturen. Av samma orsak behövs stora arealer för jakten. Naturen är vår främsta tillgång, och den ska vi vara rädda om.

Annons