Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rörig simskola i Brunflo

På måndagarna har Ägir simundervisning (Sköldpaddan) på Brunflobadet. Föräldrar har skickat e-post och klagat till Ägir men ingen skillnad, lika rörigt och bristen på ledarskap kvarstår.

Vi är många föräldrar som har klagomål på hur den undervisningen sköts. Gruppen skall bestå av max 10 barn men det är både 13 och 15 barn i gruppen. Det är olika ledare nästan varje gång. Och dåligt ledarskap från flera ledare. Man har dålig koll på barnen och det är väldigt rörigt med så stor grupp.

Det är så många barn att inte alla barn får rum att stå efter kanten utan vissa ban får stå på trappan, bassängen räcker inte till med så många barn, Några barn vill inte gå på undervisningen utan vi som föräldrar måste nästan tvinga barnet att gå, för man har betalat en stor summa för att barnet skall lära sig grunderna till att lära sig simma.

Men resultat är skralt. Och det är flera barn som inte vill fortsätta till nästa steg. Det är några av de synpunkter som vi som föräldrar har på hur Ägir sköter simundervisningen (Sköldpaddan) i Brunflo på måndagar. Skall Ägir fortsätta med simundervisningen i Brunflo måste det till en regelskärpning om inte avråder vi föräldrar att anmäla sina barn dit, det är bara dyrt och resultatet blir ringa.

Besvikna föräldrar i Brunflo

Håller du med? Vill du skriva en insändare eller debattartikel i ämnet så klicka här och skicka in direkt till oss på LT! Glöm inte att referera till vilket ämne det är du har åsikter om.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel