Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rör inte hälsocentralen

Har börjat förstå att regeringens hälsoval inte är till för oss som bor i glesbygd, utan mer något för Moderaterna och Centern, som tycks anse att det är viktigare med privat vård än med vård för alla i hela jämtland.

Annons

Hälsocentralen i Lit har under många år varit en omtyckt sådan, som nu blir tvingad att ändra sig utifrån det här hälsovalet.

Låt oss själva tillsammans med politikerna i länet bestämma var vi vill ha våra hälsocentral, istället för att oroa folk som redan har en bra hälsocentral.

Jag förstår att sossarna med Robert Uitto i spetsen är nervösa och oroade för flera hälsocentralers framtid nu när regeringen tvingar landstinget till detta.

Onödig klåfingrighet från en regeringen som inte fattar hur viktig sjukvården är för landsbygden. Om man gett sjutton i detta hade vi besparat oss alla dessa bymöten i länet!

Anna Eriksson, Lit

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel