Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rock, rock och rock i midsommar

Sugen på rock i midsommar? Eller sugen på riktigt hård rock? Valet är ditt. Härjedalens folkparker bjuder på rock, rockigare, rockigast under midsommarhelgen.

Rockigt värre blir det på Storön i Sveg på midsommarafton. Linda Gail Lewis and the Roadworks, Jerry Williams gamla kompband, bjuder på en två timmar lång scenshow. Linda Gail Lewis växte upp i skuggan av sin storebror, rocklegenden Jerry Lee Lewis, men har byggt en egen karriär som låtskrivare och artist. Klassisk rockabilly som säkert kommer att få Storöns besökare att vilja svänga sina lurviga.

De som vill ha mer rock, fast åt det lite hårdare hållet, fortsätter till Hede folkpark på midsommardagen. Där blir det hårdrock på svenska med Göteborgsbandet Lillasyster samt hårdrock från Sveriges musikaliska mittpunkt Ånge. Därifrån kommer Corroded, som haft stora framgångar med flera låtar och turnerat en hel i Europa spelar.

– Båda är extremt bra liveband. Det kommer att bli en bra upplevelse, bra konserter med glimten i ögat, säger Fredrik Westin som är marknadschef på skiv- och bokningsbolaget Ninetone (med Hedesonen Patrik Frisk som VD).

Dans i lite lugnare takter blir det både på midsommarafton i Sveg, till tonerna av TJB-band, samt i Hede på midsommardagen, där Ankies bjuder upp.