Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Robin Eriksson åkte ur "Idol"

Annons


21-årige Robin Eriksson drog det kortaste strået i veckans "Idol". Tv-tittarna röstade ut honom och nu återstår bara fem deltagare i TV 4:s talangjakt.

Det var killarna i "Idol" som hade det kämpigast under fredagens tävling, med soulklassiker på programmet. Robin Eriksson, ursprungligen från Kopparberg, framförde sin version av Four Tops "Reach out I'll be there" och sjöng även duetten "We built this city" med tjejfavoriten Johan Palm. Men trots beröm från juryn räckte inte Robins insatser hela vägen. Tillsammans med Johan Palm och Robin Bengtsson hängde han löst och blev till slut utröstad av tittarna.

-Jag kommer säkert gråta en tår. Klart att man är lite förbannad också, sade Robin Eriksson efter förlusten i TV 400:s "Idol-eftersnack".

Den 16-åriga Anna Bergendahl, som många har tippat som segrare av årets "Idol", fick utstå hård kritik från juryns Andreas Carlsson efter sin tolkning av Leona Lewis "Bleeding love".

-Ja, jag tycker inte att Anna har varit bra på länge. Hon sjunger inte bra längre. Man kommer fortfarande ihåg hennes audition då hon var en av de allra bästa. Men så är det inte längre, sade Anderas Carlsson till Expressen.

Mer läsning

Annons