Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rikard listar

/

Annons

Musik
Hundliv: Jonas Inde lämnade killinggänget 2005. Efter sig lämnade han några av mina favoritkaraktärer därifrån, bland andra Hardy Nilsson och Tommy Bohlin.
För några veckor sedan fick jag höra att han har ett band som kallar sig Hundarna. Inde står för texterna, Pelle Almgren för musiken och sången framförs av lite blandade artister såsom Andreas Kleerup och Freddie Wadling. Det finns en platta på Spotify, lyssna på den.

TV
Repris: När jag var i Stockholm för ett par år sedan var jag på bio och såg min första biofilm i 3D. Självklart hade jag glömt brillorna hemma, så jag satt och kisade gott under de gigantiska 3D-glasögonen man fick låna. Jag var inte skitbesviken, jag trodde bara att det skulle vara coolare när cowboyen och astronauten for över duken. Efter att ha sett samma film på en 3D-tv ett par år senare är jag impad. 3D är grymt!

TV
Oscar i stället för Mello: Den 24 februari är det dags för Oscarsgalan. Seth MacFarlane agerar värd och en hel del spännande filmer är nominerade till priser. Jag har redan hunnit bli nästan sjukligt spyless på Melodifestivalen, så en kväll i galasammanhang utan Christer Björkman känns fantastiskt. När jag ändå är inne på Melodifestivalen, sluta kalla det Mello. Det låter korkat.

Mer läsning

Annons