Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Reumatikerföreningen Strömsund

Föreningen har haft två medlemsmöten. Höstens vackraste dag var det höstmöte på Tåsjöberget, Ångermanlands högsta berg. På toppen ligger restaurangen Fjällsikten, där ett tiotal medlemmar slöt upp.

Annons

Kvällen startade ute på altanen med vacker utsikt över jämtländska och västerbottniska fjäll. Ordförande Catharina berättade om nyheter från Reumatikerförbundet. Medlemsvärvarkampanj startar 1 oktober till 15 december, värva en ny medlem som betalar hela medlemsavgiften 250 kr (autogiro gills inte) före sista december och den som värvar får gratis medlemskap för år 2011. Höstens aktiviteter startar med besök på Pigg och Frisk för egenträning. Andra aktiviteter blir handträning med paraffinbad, sittgymnastik, konditionsträning, qi gong och yoga. Allt kört som studiecirkel och samarbete med ABF. Höstterminen avslutas med julbord. Efter informationen serverades en god middag som avslutades försäljning av Sverigelotten, där del av avkastningen skänks till Reumatikerfonden.

Andra medlemsmötet var på Pigg och Frisk i Strömsund, sjukgymnast Ingrid Larsson från Remonthagen informerade om egenträning. Vivvi Kaalen berättade vad Pigg och Frisk kan erbjuda. En mycket uppskattad kväll som gav mersmak.