Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Reumatikerföreningen Ragunda

De thar varit julfest med Reumatikerföreningen i Ragunda.

Reumatikerföreningen Ragunda har deltagit i den gemensamma julfest som anordnades på Centrum i Hammarstrand lördag den 7 december.

Per Bergvall och Anna-Stina Palm hälsade välkommen och Anna-Stina informerade om kvällens program, bland annat berättade hon att det skulle komma en överraskning lite senare under kvällen.

Gustaf Hillerström berättade historier och sjöng välkända julsånger ackompanjerad av Sigge Backlund på dragspel, sedan serverades jultallrik med traditionell julmat.

Efter maten kom den aviserade överraskningen, nämligen 20-årige Marius Bengtsson från Lugnvik som med sin fantastiska sångröst framförde ett antal kända julsånger, bland annat Jag drömmer om en jul hemma. Även han ackompanjerades av Sigge Backlund.

Därefter följde underhållning av Lindqvistarna, som både spelade, sjöng och berättade historier.

Efter Lindqvistarnas framträdande bjöds det på kaffe och pepparkakor, och dragning förrättades av de lottringar som sålts under kvällen.

Som avslutning äntrade den skönsjungande ynglingen Marius Bengtsson scenen och sjöng White Christmas och Helga natt, en mycket värdig avslutning på en trevlig kväll.

Anna-Stina tackade alla som kommit till festen, alla som medverkat med både sång och musik och alla som köpt lotter, varefter hon önskade alla en riktigt god jul.

Gunda Knutsson