Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Resultatet räknas

Sitter och läser LT där ledande skribenter ondgör sig över att SD räddar S i frågan om statlig skatt för höginkomsttagare, märkligt - är det inte resultatet som räknas? Samtidigt lyssnar jag på riksnyheterna där SCB:s mätning över vilka grupper som röstar på SD, så visar det att gruppen invandrare har ökat markant, de går från S till SD. Varför, det gäller även LO- anslutna vanliga arbetare.

De kanske inte låter sig luras av massmedias och vissa politikers hjärntvätt utan ser verkligheten. Med dagens höga arbetslöshet samt problem med skola, bostäder med mera och den förväntade invandringen på 60-70 000 på ett år så förstår man att SD går framåt.

Vid intervjuer med invandrare som lever i verkligheten så blir problemen bara värre och värre. Inga jobb, dåliga bostäder med mera. Det gäller även flertalet svenskar, de ser hellre att invandringen begränsas och att de som kommit hit får den hjälp de behöver, helt i linje med flertalet av oss svenskar som röstar på SD.

De vill tillhöra det som Birger Ekerlid uttryckte det "avskyvärda järnrörspartiet". När det gäller våld så vill jag minnas att vänstersympatisörer använder det mot SD-medlemmar men massmedia väljer att inte skriva om detta för det blir fel publicitet.

Tänker även då på rapparen som sjöng om grovt våld mot Jimmy Åkesson och Sverigedemokrater. Det var kultur ansåg en reporter men när det gäller gamla tecknade serier som Barna Hedenhös med flera, då är det rasism. Vart är vi på väg?

Undrande väljare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel