Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rent vatten före arena

Öppet brev till ansvariga politiker i Östersunds kommun. Så har det då visat sig, att Östersund har ett färskvattensystem, som inte är tillförlitligt.Tråkigt, eftersom vi i Jämtland alltid varit stolta över att kunna erbjuda invånare och besökare ren luft och rent vatten. Vattnet är ju egentligen det allra viktigaste. Jag har nu ett förslag, som jag tror i stort sett alla kommuninnevånare skulle kunna ställa sig bakom:

Lägg projektet med ännu en idrottsarena i malpåse och använd de 250-300 miljoner kronor det skulle kosta på en modernisering och säkring av vattenförsörjningen. En arena till skulle ju endast en relativt begränsad del av innevånarna ha nytta av, medan ett tillförlitligt vattensystem skulle gagna 100% av befolkningen. Det läge, som nu råder, ger dessutom Östersund massor av dålig publicitet. Visa nu litet handlingskraft och ta tag i problemet på allvar. Ett beslut med den här inriktningen skulle säkert hälsas med glädje och tacksamhet av kommunens befolkning.

Lars-Einar Abrahamsson, Lugnvik

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel