Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Releasefest med Podge på fredag

Rockbandet Podge släpper i dagarna sitt nya album ”Natural Causes” och håller releasespelning i Östersund på långfredagen.

Bandet har tidigare släppt två EPs och spelat på diverse scener i länet och landet, nyligen även på ökenfestival i Mali. De senaste två åren har de slipat på soundet och förflyttat sin bas till Stockholm där de spelat på en hel del klubbar och musikfester. Under påsken vänder de hem till Jämtland och firar nya skivan med Releasefest på Teaterkällaren 2 april. Som förband hörs lokala countrystjärnan Marcus Jönsson och det folkmusiksvängiga bandet Five Leaf Clover. Mellan liveakterna serveras publiken musik av DJ Robbie Rulah.

– Det ska bli fantastiskt kul att komma till hemmaplan och visa upp vad vi sysslat med de senaste åren. Vi är stolta och nöjda och kan utlova en toppenkväll, säger Jonna Hylén, pianist i Podge.