Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Recension: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

/

(Bandai Namco)

Ålder: 12+

Format: Ps3, Xb 360

Genre: Fighting

Annons

Historien om den kaxige ninjan Naruto har vi fått berättad för oss i ett antal spel vid det här laget. Men jämfört med det förra spelet i serien, som hade mer av en äventyrsinramning, så har man skippat lull-lullet och fokuserat på det man gör bäst gnistrande slagsmål med ultrasnygg animegrafik.

Storyläget är upplagt som en historia, berättad med filmsekvenser och illustrationer, där du hoppar in i leken så fort det vankas handgemäng.

Och striderna och den silkeslena celshading-grafiken har aldrig sett bättre ut. Känslan av att kontrollera en riktig animéfilm är kort sagt klockren.

Däremot känns den enkla kontrolluppsättningen, i vanlig ordning, lite väl lättuggad jämfört med spel som Tekken och Virtua Fighter. Är man ett Naruto-fan lär man definitivt vara nöjd ändå.

Jag kan tycka det är lite konstigt att man återberättar samma story som i det förra spelet, men i takt med att du låser upp nya karaktärer och berättelser så får du mer nya historier.

Bandai Namco har återigen snickrat ihop en smidig och lättillgänglig slagsmålsfest som är visuellt underbar att se på. Men som tidigare så tror jag man bör vara ett riktigt Naruto-fan för att uppskatta det fullt ut.

Mer läsning

Annons