Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Recension: Ariana Grande

"My everything"
(Republic records/Universal)
Betyg: 4
Bästa låt: "Problem"

I USA har hon varit känd länge, men för resten av världen har Ariana Grande gått från att vara en Nickelodeon-profil till en popstjärna bara det senaste året.

Många refererar till Grande som en ung Mariah Carey och även om jag personligen tycker att hon har långt dit är det svårt att inte höra likheterna i rösten. Grande är inne på rätt spår med sitt andra studioalbum som genomgående andas lättsmält pop och 90-tals-r'n'b.

Det är just rösten som är 21-åringens allra största styrka och med hitlåtar som Iggy Azalea-samarbetet "Problem" och nyligen släppta "Break free" med Zedd visar hon var skåpet ska stå.

Andra starka låtar bland de 15 spåren är "One last time" och The Weeknd-duetten "Love me harder", som har stor hit-potential.

Alla låtar håller inte samma nivå, men som helhet är det här albumet riktigt stabilt. Ariana Grande är här för att stanna.

Natalie Demirian/TT

natalie.demirian@tt.se