Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Reaxcer blir av med vice VD

Stig Holm, vice vd på Reaxcer, slutade sitt jobb 1 juli.

LT har sökt Stig Holm som via e-post meddelat att han inte har några kommentarer till det utan hänvisar till bolagets styrelseordförande och koncernchef.

Hans Ohlsson, koncernchef på Reaxcer, sedan september förra året, bekräftar att Stig Holm slutat.

– Han ville göra något annat helt enkelt, säger Hans Ohlsson.

Reaxcer har en historia av stor omsättning på de högre posterna i bolaget det senaste åren, bland annat vd- posten, och i våras gjordes även förändringar av styrelsens sammansättning.

– Det är ett stort företag och det är naturligt med stor personalomsättning. Men det ser bra ut för oss tycker jag, säger Hans Ohlsson, koncernchef.

En åkare säger till LT att det är anmärkningsvärt att så många valt att sluta sista tiden, främst inom AO Skog, och undrar om det är början på en ny turbulens i bolaget.

– Det kan jag varken bekräfta eller dementera eftersom jag inte vet vem det är som tycker det, säger Hans Ohlsson.

– Det är definitivt inte fråga om någon ny turbulens i bolaget. Den uppfattningen har inte jag, säger Anders Lundström, styrelseordförande i bolaget sedan maj i år.

Han har samma uppfattning som Ohlsson till att Holm slutat.

Det är inte en självklarhet att den tjänst Stig Holm haft, som vice vd, ska återsättas.

– Vi ska över hur hans arbetsuppgifter ska skötas nu. I dagsläget är inget bestämt, säger Hans Ohlsson.

– Inga beslut har fattats men det är inte självklart att ett bolag behöver en vice vd när det finns en vd, säger Anders Lundström.