Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rätta mun efter matsäcken

Hela tiden basuneras det ut för full hals att SD är rasister, vilket är totalt fel. SD är inga rasister. Det finns inget i deras partiprogram som talar för det.

Det är bara att forska i hur de ”etablerade” partierna har byggt upp invandringspolitiken i Sverige så upptäcker man helt klart vilka som är de verkliga rasisterna. Det har skapats getton och horder av arbetslösa invandrare som skulle vilja och kunna göra vad som helst för att få ett reguljärt arbete, men får inget på grund av massarbetslösheten som råder i Sverige, vilket politikerna som styr detta land gör allt för att dölja. De ”etablerade” politikerna gör vad som helst för att dölja massarbetslösheten i allehanda ”åtgärder” som inte leder till något. Det blir till och med dyrare att skicka de arbetslösa i åtgärder än att de skulle vara hemma och stämpla. Om man riktigt tänker efter så upptäcker man vilka som är de verkliga rasisterna i detta land.

Det har alltid varit invandring till Sverige och ska så vara, många invandrare har så mycket att tillföra Sverige, men det fungerar inte med massinvandring när det råder massarbetslöshet i landet. Man måste se skillnad på invandring och massinvandring. På 60- och 70-talet var situationen helt annorlunda, industrin gick för fullt i Sverige och skrek efter arbetskraft, nu är situationen omvänd och då måste invandringspolitiken anpassas efter rådande situation.

S

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel