Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Rånare stal vapen i bostad genom hot och våld – polisen ber om allmänhetens hjälp

Igår kväll tog sig två personer in i en bostad. Där stal de vapen genom hot och våldshandlingar mot personen som befann sig i bostaden.

Ett okänt antal gärningspersoner tog sig i går kväll strax efter klockan tio in i en bostad i centrala Bräcke. Där har de genom att utöva våldshandlingar och hota tvingat till sig ett antal vapen som inte kräver licens. När de kommit över vapnen lämnade de bostaden.

Läs även: Blottare fick sova ruset av sig hos polisen

Under natten har polisen arbetat med ärendet och har bland annat upprättat en anmälan om rån. Under förmiddagen har platsen varit avspärrad för att invänta tekniker som ska undersöka brottsplatsen.

Nu vädjar polisen till allmänheten att komma in med tips och iakttagelser som kan ha med händelsen att göra. Den som vet något som kan vara intressant för utredningen kan ringa polisen på telefonnummer 11414.

Läs även: [+] Läsarna hjälpte Mikkel att återfinna sina hästar: ”Jag och min fru är så otroligt tacksamma”