Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ramundberget lockar med snö och kändis-afterski

Backarna är redan fulla med snö och liften i gång.

Inför allhelgonahelgen så spetsar Ramundberget sin höstsatsning med gästspel av tv-personligheterna Ann Söderlund och Johanna Westman.

– Vi planerar ett långsiktigt samarbete med dem, avslöjar Bitte Nilsson, PR-ansvarig i Ramundberget.

Snön lyser med sin frånvaro i stora delar av Härjedalen.

Men i Ramundberget har backar och ett mindre längdspår varit öppna sedan i helgen. Lördagen 26 oktober var officiell premiärdag.

– Vi körde snökanonerna när det var de här köldnätterna. Och sedan fick snön ligga medan det regnade. Efter det körde vi ut snön och det är riktigt bra åkning just nu, säger Bitte Nilsson.

– Vi har två liftar öppna. Halva slalombacken i höjd är öppen. Men med full bredd.

Till helgen kommer tv-profilerna och författarinnorna Ann Söderlund ("Silikon") och Johanna Westman ("Popitopp", "Gokväll") upp till Ramundberget.

– De kommer att köra allhelgonahelgen. Med afterski och sedan en Halloweenbuffé på lördag kväll. De kommer också att baka med barnen, säger Bitte Nilsson.

Hur kommer det sig att Söderlund och Westman kommer upp till Ramundberget?

– Ann var här i våras. Sedan har vi träffat dem på olika mässor och vi gillar det de gör. Så vi planerar ett långsiktigt samarbete.