Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Punktering stoppade Sandell

Det blev ingen finalplats för Patrik Sandell i den näst sista deltävlingen i GRC-serien som kördes i Charlotte, North Carolina på söndagen.

Östersundaren Patrik Sandell var femma i mästerskapet inför helgens tävling på Charlotte Motor Speedways nybyggda rallycrossbana. Detta var den näst sista deltävlingen för säsongen i Global Rallycross Championship.

Sandell som blandat strålande insatser med oturliga bakslag under säsongen fick problem tidigt trots att det känts bra på förhand.

– Ja, först hade vi ett oförklarligt drivaxelbrott i första heatet, det löste dock våra duktiga mekaniker innan det var dags att ge sig ut på banan igen, säger Sandell i ett pressmeddelande.

Men i nästa heat var oturen framme igen, då Sandell fick punktering på ett av däcken vilket förstörde chanserna i tävlingen denna gång.

– Så är det ibland, men det har varit lite för ofta i år med stolpe ut. Men vi kommer igen starkare än någonsin, både jag och teamet vet att när tekniken är med oss, då är vi snabba och i toppen! Jag ser redan nu fram emot den stora mästerskapsfinalen i Las Vegas, säger Patrik Sandell.

Mästerskapsfinalen avgörs alltså i Las Vegas, Nevada. En tävling som genomförs 7 november, vilket ger Sandell och de andra förarna gått om tid att förbereda sig.