Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pumpande house, med glöd som svalnade

Rebecca Och Fiona

Badhusparken

Lördag 21.15

Betyg: 3

Jag kanske låter gammal och gnällig nu. Men jag har aldrig riktigt förlikat mig med arenatanken bakom housemusik. För mig har det alltid handlat om svettiga, trånga klubbar där musiken går runt, runt i timmar.

När Rebecca och Fiona vände plattor i Badhusparken så störde det mig att det var för ljust. Ljusshowen kommer aldrig till sin rätt i den ljusa sommarkvällen.

Men Rebecca och Fiona är proffs. De manade på publiken, och trots att det var lite glest till en början, så blev det en troget gungande danshög längst fram.

Deras set är snudd på oantastligt. När de spelade sin egna "Soldier" och Aviciis "Addicted To You", så var det knappt någon som kunde stå still. Men mellan varven så avtog rockandet. Och den glöd och energi som Rebecca och Fiona sprutade ut från scenen, avtog ganska snabbt i den ljusa sommarkvällen.

Stefan Herdell