Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Pudeln i Lillänge

Vilken kontakt har våra folkvalda med väljarna när valet är över? Kör de sitt eget lopp med motiveringen "vi har fått mandat att regera"? Det senare är ju inte riktigt sant dvs att de kan göra vad som helst för ett sådant mandat har knappast väljarna gett dem i realiteten.

Nu har Annsofi Andersson (S) och Carina Asplund (C) backat om Lillänges expansion. Uppenbarligen hade de lyssnat mest på TK Developments och inget på handlarna eller medborgarna. Annars skulle våra politiker vetat bättre och framför allt hanterat detta bättre. Nu blir det bara en pinsam pudel av det hela, eller återremiss som de kallar det.

Ibland undrar man om Annsofi & Co har lekstuga med kommunen då det är den ena märkliga affären efter den andra. Vissa behandlas styvmoderligt medan andra får en gräddfil. Att det får fortgå är skrämmande. Kanske borde vi väljare ha ett oberoende utskott som granskar kommunens hantering löpande.  

Per Edström, Östersund

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel