Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Proffsigt och svängigt med "Parken" på Club Corazon

/
  • Pelle Lindroth, mer känd som

Det var glatt, svängigt och intimt när Pelle Lindroth, mer känd som Parken, besökte Club Corazon i fredags. Parken och hans två kompanjoner på scenen var på märkbart bra humör, och om någon i publiken inte var det i början av kvällen gick de garanterat hem med ett leende på läpparna även dem.

Annons
Årsta-sonen fick under sensommaren ett smärre genombrott med låtarna "Åt helvete med himlen" och "Jag har varit vilse, Lisa", som har snurrats flitigt på P3:s skivspelare.
När han nu kom till Östersund såg det i början av kvällen ut som att jämtlänningarna inte lyssnat på radio senaste tiden. Sakta men säkert fylldes ändå Teaterkällaren upp med danssugna popfans.
När Parken vid midnatt kliver upp på scenen ligger stämningen på topp. Han levererar sina låtar proffsigt men avslappnat. Avslappnat men inte mjäkigt. Han gör sitt jobb seriöst och med inlevelse, fast trots en del mörka låtar, som "Blått öga, svarta tankar", blir det aldrig dystert. Hur skulle det kunna bli? Atmosfären i källaren påminner om hemmafest, och Parken-Pelle känns som kompisen från förr.
Sammanfattningsvis, har grabbarna bakom Club Corazon lyckats med sin bokning än en gång. En av de bästa konserterna Östersund har haft att erbjuda senaste året utspelade sig i fredags.

Mer läsning

Annons