Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Ytterhogdal

Våren och försommaren har varit fulla av aktivitet. Visserligen var ju maj månad så pass kall och våt så att boulestarten blev ganska sen.

Cirkelverksamheten avslutades med ”äldrebarometern”, där man kollade upp den lokala servicen för äldre. Man kollade framkomligheten för rörelsehindrade, färdtjänst, bussförbindelser med mera.

Catharina och Kaj Ek har varit på en studieorganisationsutbildning I Östersund.

Årets tombola, med start 28 maj, såldes snabbt.

I mitten av juni inbjöds medlemmarna till årets grillparty. Fjolårets grillmästare Ove Grip och Stickan Norén anlände i fin form och kunde ta hand om godbitarna, som festfixarna ordnat. Trollbackens lokal var fullsatt med råge. Trots att regnet öste ner var stämningen på topp. Som gäster var ABF:s Axel Thunell samt Harry Lundgren inbjudna. Dessa båda har varit till stor hjälp med vårt projekt om Hogdals näringsliv. Gunnar Åsén tackade Axel för hans arbete med ABF och föreningslivet iv Härjedalen. Arne Regnander stod för underhållningen, Glada visor och allsång. Tack Arne! En lottring såldes innan det hela avslutades med kaffe och god tårta. Ordförande Gerd Jonsson önskade alla en fin och skön sommar.

Lagom till hemvändarveckan anordnade vi, med hjälp av Harry Lundgren, en miniutställning på biblioteket om vårt cirkelarbete. Pärmarna finns tillgängliga där.

En uppmaning till alla boulespelare: Träna för HM i Sveg den 22 augusti. Glad sommar!