Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Ytterhogdal

Höstens verksamhet startade redan den 30 augusti med sedvanlig surströmmingspremiär.

Årets inläggning fick godkänt såväl som mandelpäran och övrigt tillbehör. Lottförsäljning och kaffe med god tårta avslutade höststarten.

Endast ett par från Hogdalsboulen ställde upp i HM i Sveg. Tyvärr missade de slutspelet. Däremot spelades KM i Ytterhogdal den 23 september. Märta Berglund och Gösta ”Pjatten” Johansson tog hem segern även i år, 2:a Sigrid Jonasson-Alvar Grindborg, 3:a Ella-Mätta Åsén-Herje Wickman.

Ännu tillåter vädret fortsatt spel. Hur länge?

Ett nytt månadsmöte hölls den 4 oktober. Ordförande Gerd Jonsson var i Gysinge på uppdrag av distriktet så ersättaren Gunnel Jansson informerade om bland annat kommande höstmöte både för distriktet och ABF-Z samt en sammanfattning av Äldrebarometern (en enkät, som gjordes i våras av PRO i landet).

Dessutom kommer Seniorshopen på besök den 14 november, varvid både mannekänger och kaffekokare behövs. Lokal Svedjegården. Som vanligt ställer medlemmarna upp.

Hogdalspärmen är sedan länge slutsåld men vi tar upp beställning för att trycka upp nya exemplar.

Vid kaffet upptäcktes det att det faktiskt, vid nästa möte i november, är dags att planera för Lilla julafton, men innan dess ska man ha kommit igång med bland annat cirkelverksamhet.

Nu vill alla ha fina höstdagar framöver.