Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Ytterhogdal

Det nya årets verksamhet är redan på gång, men först något om 2013 års avslutning, lilla julafton, på församlingshemmet. Som vanligt, fint dukade bord och god förtäring av våra festfixare.

Vi bjöds också på en mycket uppskattad underhållning av unge Anton Regnander från Ytterhogdal. Det här var hans debut med eget arrangemang och framförande. Stora applåder från åhörarna och: "Lycka till Anton!"

På lotteriets prisbord fanns bland annat hantverk i pärlbroderier, skänkta av Catharina Ek, som för övrigt hade en utställning på biblioteket i december.

Så var provsmakningen av julskinka och glögg över och vi kunde nöjda och glada gå hem till tv och skidskytte.

Den 13 januari hölls årets första månadsmöte och före ordinarie tid infann sig de medlemmar, som gillar sittgympa. Den här gången med Härje Wickman som dirigent.

På dagordningen var tombolans vara eller inte vara på tapeten. Ett förslag om mindre antal lotter blir något att fundera över. PRO:s skraplotter säljer bra och även lottringar vid trivselträffar.

Maj Ståhlberg informerade om en planerad kurs i datorkunskap i samverkan med ABF vecka 12-16. Ledare: Harry Lundgren.

Ordförande Gerd J hade inbjudit Anna-Lena Andersson, som informerade oss om boendeformer för äldre och funktionshindrade. Hon fick många frågor att besvara. Att vi vill ha kvar Buketten, vårt demensboende, känns viktigt. Tänk på det ni som planerar!!

Så vill vi ge en eloge till Leif Ståhlberg, som alltid ringer till dem, som har det besvärligt att ta sig till olika möten och hämtar dem.

En avslutning med gott kaffe och mackor satt bra.

Anna-Lena avtackades med en varm applåd av frågeställarna. Så är vi igång 2014.

G J