Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Torvalla

Oktobermötet lockade ett stort antal medlemmar till Torvalla centrum och vår ordförande, Jöns Bertil Ericson, kunde även hälsa fyra nya medlemmar välkomna i föreningen.

Till det här mötet hade vi engagerat Shirley och Tommy för att underhålla oss med sång och musik och lättsamt prat mellan låtarna. De spelade och sjöng låtar ur den gamla visskatten blandad med gamla svensktoppslåtar som alla kände igen och förmodligen hade minnen förknippade med. Efter en stunds musicerande gjordes avbrott för kaffe och macka och festkommittén överraskade med en "bonusmacka" med ägg och ansjovis förutom den sedvanliga smörgåsen. Så gott!

Eric Rääf begärde ordet och informerade oss om Jazzveckan på Jamtli mellan 12 och 17 november. Tilldragelsen är signerad Östersunds jazzklubb. Evenemanget är gratis så det är bara att ta sig dit och njuta av musiken. Vår studieorganisatör, Anita Bohlin, informerade oss om att PRO Brunflo startat en studiecirkel i "Beredskapsminen" och då tillströmningen av deltagare inte var så stor inbjuder man PRO Torvalla att anmäla sig till denna. Man håller till i Ängegården där PRO har sin lokal.

Efter information och fika var det åter dags för Shirley och Tommy att spela och sjunga för oss. Tiden började lida mot sitt slut och sång- och musikduon tänkte packa ihop och avsluta sitt framträdande men då begärdes ett extranummer och de ställde glatt upp och rev av en låt som framkallade skratt och applåder.

Till slut var det bara dragningen av lotteriet och det var många fina vinster som lottades ut. Stort tack till festkommittén som jobbar så för att vi ska få något i oss och tack till alla medlemmar som så troget kommer till träffarna.

Lillemor Rydow