Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Torvalla

PRO Torvallas trivselträff tisdag 23 mars lockade 21 deltagare och hölls i Heliga Ljusets kyrkas samlingslokal. Vice ordförande Erland Eriksson fick rycka in. Allan Persson och Inga-Lill Kjesbo sprittande dragspelsmusik, det ryckte nog i en del dansben.

Erland informerade om en resa till Helsingfors som PRO Östersund ordnar, det finns några lediga platser. Frågan om studiecirkeln ”skriv ditt liv” togs upp och sju medlemmar anmälde sig direkt, ledare blir Gerd Ström. Fortsättningen på ”konsten i Torvalla” blir när väglaget är halkfritt och torrt.

Konsumentansvarige tog upp frågan om lågenergilampors farlighet vid brand som visats i tv. Fråga i LT:s konsumentavdelning visar att de inte är farligare än andra glödlampor.

Angående det genomförda uppropet om postombud i Torvalla så är alla nuvarande postombudsavtal uppsagda och Torvalla hoppas få ett ombud med de nya avtal som ska gälla från 2011. Det blir en prisundersökning även i år också som PRO Torvalla deltar i. Coop Nära och PRO Torvalla i samarbete serverar våfflor i Torvallabutiken torsdag 25 mars då det också bjuds på underhållning.

Måndag 19 april klockan 19 blir det möte om hälsocentralen i Torvalla. Landstingsråden Robert Uitto och Harriet Jorderud deltar, alla Torvallabor är välkomna att ställa frågor och få svar. Se vidare annonsering i kyrkans blad och tidningarna.

Därpå avnjöts kaffe/te, goda smörgåsar och liten kaka som festkommittén ordnat. Dragning på lotteriet företogs och glada blev alla de som vann. Medan det dukades ut och ordnades för lillbingon spelade Allan och Inga-Lill som ingår i Glös-Allans orkester fler glada låtar, en del från den skiva som nyss givits ut.

Efter spelad bingo förklarades mötet slut och alla är välkomna till nästa möte 27 april.