Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Torvalla

Vårens sista möte för medlemmarna i Torvalla lockade 30 deltagare. Dessutom fick föreningen tre nya medlemmar.

Jöns-Bertil Ericson hälsade välkommen och vände sig speciellt till gästerna Victoria Lindberg och Torbjörn Eriksson från Skatteverket som skulle informera om hur man deklarerar via telefon samt Bertil Bladh och Roland Hallgren som skulle leda allsången och även framföra sköna låtar. Dessutom hälsade de nya medlemmarna extra mycket välkomna.

Efter en kort men fullödig information från Skatteverket blev det plats för en frågestund och det verkade som om alla fick svar på sina funderingar.

Tack till Skatteverket med förhoppningen att alla som ännu inte deklarerat utnyttjar den här möjligheten.

Efter informationen var det dags för Bertil och Roland att ta sig ton. De hade delat ut ett allsångshäfte och alla sjöng och det var allmänt trivsamt. Efter ett tag blev man ju torr i halsen och Bertil ansåg att det nog var dags för en liten kaffetår med tillhörande macka och kaka.

Jöns-Bertil passade på att informera om en kommande resa i PRO Torvallas regi i början av juni. Om den återkommer styrelsen när det har beslutats om var, när och hur. Så håll ögonen öppna och läs annonserna under PRO. Han tog även upp det fina erbjudandet från SJ angående billiga resor under vissa perioder under sommaren och hösten. Om detta fanns att läsa om i senaste PRO-pensionären. Så ta fram tidningen och studera. Kanske kan man planera in en resa i sommar och resa extra billigt till nära och kära eller till något annat evenemang man beställer via SJ.

Efter informationen var det dags att lyssna på skön sång och även själva stämma in i allsången. Det är verkligen skönt att få sjunga ut ibland.

Nästa träff (förutom resan) kommer att bli till surströmmingskalaset i augusti/september. Slutligen önskar styrelsen alla medlemmar en riktigt skön sommar och uppmanar alla att delta i uteaktiviteter för att ladda batterierna inför hösten. Boulen kommer att starta så fort snön kommit bort från boulebanorna i nedre Torvalla.