Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Torvalla

Årsmötet i PRO Torvalla avhölls den 25 februari uppe i kyrkans lokal Torvalla centrum. Det var omkring 40 medlemmar som letat sig dit och vi släppte först fram Jörgen Persson som sjöng och spelade för oss.

Han berättade att det var så roligt när han fick applåder. Han uppskattade verkligen det. Jörgen hade en blandad repertoar och han fick också många bevis på att han uppskattades.

Efter underhållningen var det dags för årsmötet och den tilltänkte ordföranden, Leif Persson, hade hastigt blivit bortkallad till Stockholm så Jöns Bertil Ericson valdes att hålla i årsmötesförhandlingarna och Lillemor Rydow utsågs till sekreterare. Årsberättelsen gicks igenom och lades med godkännande till handlingarna. Likaså den ekonomiska berättelsen. Årsmötet beviljade också, i enlighet med revisorernas förslag, ansvarsfrihet för det gångna verksamhetsåret.

För PRO Torvalla är 2014 föreningens "jubileumsår" och i höst kommer vi att fira vårt 10-årsjubileum ordentligt.

Vår ordförande sedan starten, Jöns Bertil Ericson, har dock valt att avgå och årsmötet beslutade välja Anita Bohlin som efterträdare på den posten.

Jöns Bertil avtackades med blommor och present.

Efter årsmötet fortsatte Jörgen att spela och sjunga för oss och när han och vi fått vårt lystmäte gjordes det klart för kaffe och semla. Vi hade också sålt 155 lotter och efter kaffet blev det dragning på lotteriet. Det var mycket glädjande att så många hade letat sig upp till Torvalla centrum den här dagen och vi hoppas på att den trenden håller i sig.

Lillemor Rydow