Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Strömsund

Den 4 september var det cirka 15 glada pensionärer som samlades vid vår lokal på Hökstigen för att under ledning av vår friskvårdsansvarige Harald Eriksson bege oss ut i bärskogen för att plocka lingon. Harald ledde oss till ett mycket bra bärställe, som han tidigare hade kollat upp. Där var lätt att gå och en mängd lingon fanns. Efter att alla plockat så de var nöjda blev det dags för fika med varma mackor och annat gott. Efter en mycket trevlig dag åkte alla hem med bär som kommer att räcka hela vintern.

Så här i älgjaktstider passade det bra med en lunch bestående av älgköttsoppa med klimp och rotsaker. Drygt 60 medlemmar samlades och åt av den goda soppan, som hade tillagats av Anna, Iréne, Gun och Ester. Till soppan fanns naturligtvis även bröd, smör och ost. Lite allsång blev det innan vi fick kaffe med god hembakad kaka. Ett lotteri såldes och sen gick alla hem mätta och belåtna, några dessutom med en fin vinst från vårt lotteri.

Inger Gidlöf