Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Strömsund

Föreningen har haft ett par mycket mysiga trivselträffar. I december firade vi lucia med smålucior, tärnor, tomtar och pepparkaksgubbe från förskolan Myran. Samtidigt underhölls vi av Arne Haglund och Lasse Wikström, två spralliga och energiska musikanter.

De sjöng och spelade, bjöd på roliga historier och fick oss med på allsång. Till fikat fick vi skinkstut och god kaka. Vi avslutade träffen med ett lotteri med många fina vinster.

Det gamla året slutade bra och det nya året började lika bra. På januari månads trivselträff underhölls vi av Tjärnmyrbergarn och hans dragspel. Även han fick oss att sjunga med i många gamla fina visor. Han är också en historieberättare av stora mått. Intresserade kunde även köpa cd-skivor av honom. Naturligtvis fick vi fika med goda smörgåsar och god kaka under träffen. Ett lotteri med skänkta vinster fick en strykande åtgång.

Ett stort antal nöjda pensionärer deltog i de båda träffarna.

Inger Gidlöf