Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Strömsund

Föreningens årsmöte hölls den 18 februari på Folkets hus i Strömsund. 78 medlemmar samlades för att delta i årsmötesförhandlingarna. Ordförande Harald Eriksson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. En dikt lästes och en tyst minut ägnades våra avlidna medlemmar.

Därefter vidtog dagens förhandlingar. Roger Öhman från PRO:s distriktsstyrelse valdes att leda dagens möte. Det gjorde han med den äran. 41 nya medlemmar under året hälsades välkomna till föreningen. Det tillskottet gjorde att föreningen nu har 416 medlemmar. Verksamhetsberättelsen visar på ett mycket aktivt år med många deltagare i de olika verksamheter som bedrivits.

Efter förrättade val har styrelsen följande utseende: ordförande Harald Eriksson, kassör och studieorganisatör Marianne Sundin, sekreterare Inger Gidlöf. Övriga ledamöter är Örjan Nilsson, Carina Sikström, Ingvar Lantz och Östen Modin. Ersättare: Solveig Löfström, Ann-Cathrine Forsmark (medlemsansvarig) och Arne Salomonsson. Revisorer är Kurt Blomgren och Hans Isaksson. Ombud till distriktets års- och höstmöte: Harald Eriksson, Solveig Löfström och Marianne Sundin med Inger Gidlöf som ersättare. Ledamöter i samorganisationen Harald Eriksson och Örjan Nilsson. Övriga val: friskvårdsledare Harald Eriksson, ansvariga för konsumentfrågor Britt Andersson och Anita Modén, ansvarig för trafikfrågor Ivar Ringberth, ansvariga för motionsdanserna Inger Gidlöf och Solveig Löfström, kontaktperson för fester och möten Margareta Mårtensson. Boulen sköts av Lars Edin. Fastighetsansvarig är Kjell Wikberg. Dessutom finns det kontaktpersoner i alla bostadsområden och byar. Nominerad till KPR blev Bernth Nygren med Harald Eriksson som ersättare.

Avgående ledamöter samt presidiet avtackades med blommor, varefter mötesordförande tackade för förtroendet att ha fått leda mötet samt förklarade mötet avslutat. Därefter bjöds på fika med goda smörgåsar, geléhjärtan och chokladbitar.

Inger Gidlöf