Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Strömsund

Den 11 mars hade föreningen en trivselträff med ett 80-tal glada pensionärer bänkade runt borden.

Vi fick ställa fram mera stolar och tränga ihop oss för att alla skulle få plats. För dagens underhållning stod dragspelaren Jonny Abrahamsson från Backe. Förutom att spela och sjunga levererade han också några historier mellan varven.

Ordförande Harald informerade om vecka 21, när personal från Pensionsmyndigheten kommer för att informera om bostadstillägg. Det blir öppna möten i alla större samhällen i kommunen. Affischer kommer att sättas upp.

En del övrig information lämnades också, bland annat blir det pimpeltävlingar i april om isarna håller. Nya programkort med information om nya styrelsen samt kommande aktiviteter delades ut.

Naturligtvis fick vi fika med goda smörgåsar och god kaka under träffen. Ett lotteri med skänkta vinster fick en strykande åtgång. Även ett stort antal trippelskrapslotter såldes.

Text och foto: Inger Gidlöf