Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

PRO Sörbygden

Ett 30-tal medlemmar hade den 16 november möt upp till höstmötet på hotell Östjemten för att ta del av förslagen till budget och verksamhetsplan för 2011.

Ordförande Birgit Nilsson flaggade inledningsvis för julfesten den 7 december nere i Ljungå. Hon informerade också om den information som inkommit från distriktet och riksorganisationen. Efter att budget och verksamhetsplan fastställts så kunde mötesdeltagarna konstatera att föreningen sänkt sin del av medlemsavgiften för 2011. Eftersom Riksorganisationen höjde sin del från 145 till 170 så blev den totala medlemsavgiften 220 kronor/år per medlem.

Sedan var det dags för kaffe med dopp. John Strandin spelade och ledde allsång.

Den 29 november genomförde 38 medlemmar en resa till Hå utanför Bollnäs för att gå på julmarknad samt inta en bit mat på ett värdshus strax utanför Bollnäs.

Tack till Birgit Nilsson som ordnat denna resa, samt ett varmt tack till den trevlige chauffören Mikael Säll som körde alla fram och tillbaka på ett säkert sätt.